Første hele dag i huset

I dag var vores første hele dag i vores fantastiske hus. Her er simpelthen så fantastisk smukt uanset hvad vej man kigger, så meget af dagen gik faktisk med bare at sidde og nyde freden, skønheden – og poolen.
Vi ville dog lige et kort smut ind til den lille by Falset, der ligger få km fra huset. I fugleflugt…. for man skal lige bruge 10 minutters tid på at snige sig op af den snoede bjergvej op til den store vej.
Falset er en rigtig hyggelig lille by, og sådan en søndag ved 13 tiden ser det ud til at de lokale mødes og drikker et glas. Alle barerne var ihvertfald fyldt godt op. Vi skulle nu mest bare gå lidt rundt og købe en enkelt lokal flaske med hjem.
Vi satte tillidsfuldt gps’en til at navigere hjem, og så godt nok at det vist var en anden rute. Hvilken rute det var!!! Vejen blev smallere og smallere, og mere og mere hullet. Til sidst var den faktisk kun en sti, og bilen ramte grene på begge sider samtidig. Heldigvis bløde grene, så vi slap vist for ridser.
Det viste sig til gengæld at det rent faktisk var en ‘genvej’ til vores hus. Men vi tager nu den store vej næste gang!
Christian og Christines fly var en time forsinket, og så kørte de forkert og endte på den samme “helvedesvej”, som vi var kørt af om eftermiddagen.
Til orientering er her fuldstændigt mørk kl. 22:00!!
Der kørte de fast og Christian og Anne forsøgte at få bilen fri. Det var ikke muligt. Så gik vi tilbage til huset – klokken var nu 01:40. Nu skal vi forsøge at få nogen til at hjælpe den fri i morgen. Det var lidt af en oplevelse…

2 meninger om “Første hele dag i huset”

  1. Hvor ser det smukt og spændende ud, hvor I nu skal holde ferie.
    Og lækker pool. Det bliver hyggeligt med besøg af Christian og Christine,
    Håber i får trukket bilen fri.

  2. Jo tak Jette. Det var en lang dag, men selv om der var uheld med bilen, så nyder vi det i fulde drag 🙂

Lukket for kommentarer.