Tur langs Ebre

I dag tog vi en meget smuk køretur langs floden Ebre. Den førte os gennem en meget smuk dal med bjerge på begge sider. Den ene smukke by efter den anden.

Vi kom også til en by – hvor der var en hyggelig gammel båd, som sejlede turister til en grotte. Vi tog dog ikke med.

Så kom vi kom frem til et floddelta, hvor der voksede ris på markerne – og vi endte helt ude i klitterne i en ferieby “Riumar”. Her indtog vi pragtfuld havtaske til frokost, hvorefter vi kørte en lidt hurtigere tur hjem.

Vi skulle dog liiiige forbi vores yndlingssupermarked Carrefour endnu en gang. Her købte vi ind til dejlig grillmad.

Flere dage er det pludselig trukket op med skyer hen under aften – og denne aften var ingen undtagelse. Det blev dog ikke til regn, så vi sad ude i stjernenatten og spiste skøn grillmad, efterfulgt af hygge til god musik og kiggen på stjerner.

2 meninger om “Tur langs Ebre”

  1. Det ser ud til at have været en meget smuk tur. Man kan godt se at naturen er meget mere grøn end i sydspanien.
    Det ser ud til I lever godt på turen, dejligt mad i viser frem
    Vi ønsker jer fortsat mange gode oplevelser

  2. Ja, der er meget grønt omkring floden og specielt i deltaet. Ellers synes jeg nu ikke det er meget mere grønt end jeg husker fra Malaga området. Området vi bor i er stort set kun skråninger med vin og olivenlunde. Der er dog også en del pinjetræer. Vi er lidt overraskede over hvor “bjergrigt” her er – selv om det ikke er høje klipper, så er der mange af dem

Lukket for kommentarer.