Dag 5: Ulm

Turen idag gik til den eneste af byerne herned, vi kendte i forvejen. Da vi sidst var i Ulm – for nok 10-12 år siden landede vi midt i en meget festlig byfest! Sørme om ikke byfesten starter netop idag! Ca 10 meter fra hotellet er der live musik. Plus et løb af en slags, for det myldrer med glade, prustende damer der spæner/lunter/traver lige forbi hotellet.

Hotelværten var en virkelig sød mand, der kom med mange tips til hvad vi skulle se og hvor vi skulle gå – dejligt for det øger jo unægtelig mulighederne for at nå det vigtigste når man kun har en enkelt dag!


 Det har regnet nogle gange i løbet af dagen, men ikke hele tiden – så ind imellem får vi både sol og varme, og i bygerne søger vi læ rundt omkring.

Aftenens måltid indtog vi på en fiskerestaurant i det berømte og historiske fiskermandskvarter. Hold nu op en middag vi fik! Først en “overraskelsesforret” med absurd mange lækkerier. Dernæst en “kokkens tallerken” med en hel masse fisk – vi aner faktisk ikke hvad det var for nogen, men godt smagte de!

Julie fik en lækker forel. Den glemte vi at tage billede af! I stedet får I et af Julie – nu med hat (som hun SELV har lavet) 🙂

Her tænker du på “Dag 5: Ulm”

  1. Hyggeligt at følge jeres dejlige ferie med fine oplevelser. Det ser heller ikke ud til i sulter
    Fortsat god ferie

Lukket for kommentarer.