Dag 6: Fremme i Garmisch-Partenkirchen

I dag nåede vi så endelig frem til vores hus, hvor vi skal være den kommende uge. Pudsigt nok kører man langt sydpå, før bjergene pludselig tårner sig op. Men hvilket syn det er! Det er bjergtagende 😉

Det tog kun et par timer at køre hertil, så vi parkerede bilen og tog den første runde rundt for at opleve byen. Også her er der sørme byfest, der starter i dag og varer frem til vi tager afsted – så vi får se om vi tager nogen festligheder med undervejs.

Kl. 15 mødte vi værten. Hun bor i nabohuset, så det er jo nemt. Vi har et helt hus for os selv – bygget i meget “klassisk bjergbystil”. Haven er rigtig fint passet med en masse blomster og indenfor er der masser af plads til os 3!

Billeder af hus og område må vente til imorgen, for vi har ikke rigtig taget billeder i dag!

Det var helt dejligt at få lov at lave mad selv, efter at have spist på restaurant i mange dage. Og nu hygges der i “egen stue” med et glas vin og hyggelig musik.