Dag 8: Gæster!

Om formiddagen kørte vi en meget smuk tur til Mittenwald – meget sigende navn til en smuk og hyggelig lille by, der ligger omgivet af skove og bjerge!

Julie fik en pludselig trang til lasagne (!) – så vi fandt en italiensk restaurant. Anne tog en carbonara, mens Flemming var lidt mere “alternativ” – og tog sprutter med spinat. MEGET velsmagende!

Endnu en gang var vi superheldige med vejret: Vi oplevede byen i solskin, nåede at sidde ud til gågaden og spise, og først da vi var næsten henne ved bilen, åbnede sluserne sig og det styrtede ned! MEN – så kørte vi da bare hjem igen, for dér skinnede solen skam 😉

Og så skulle vi også lige handle ind til lidt flere, for vi fik nemlig gæster:

Ved et rent tilfælde kom til vi ved skoleafslutning til at tale med Julies veninde Maries forældre om sommerferie – og sørme om ikke det viste sig at vi er kun 20 km fra hinanden i præcis de samme dage! De er dog i Østrig, hvor vi jo er i Tyskland, men vi ser på samme bjergtop fra hver sit land!!!

Så -vi aftalte at de skulle komme forbi til middag. Det var super hyggeligt. Vi fremtryllede en stak byg-selv-burgere og hyggesnakkede hele aftenen. Og talte om hvorfor det er vi skal rejse så langt væk hjemmefra for at spise et måltid mad sammen 🙂