Dag 12: Sidste hele dag i huset

Så nåede vi til sidste hele dag i huset – og den blev udvalgt til at besøge Partnachklamm: En grotte/slugt man kan gå igennem. Der var ordentlig tryk på vandet… gad vide hvor meget vand der er når det rigtig har regnet!Grotten var 800 meter lang og 4 meter bred på det smalleste sted.

Fra parkeringspladsen skulle man først gå cirka 2 kilometer. Det var ikke nogen særlig krævende tur, men der var hestevogne – og de lokkede 🙂
Så vi tog vognen op til grottens start.

Efter gåturen, tog vil tilbage til vores egen by, hvor vi liiige ville besøge en lokal bayrisk restaurant en sidste gang. Flemming valgte “semmelknödel” (kugler lavet af daggammelt brød…!) med kantarelstuvning.

Annes ret var lidt mere “almindelig”, men smagte nu godt!

Så tog vi en rolig eftermiddag i vores dejlige hus – og fik blandt andet lagt det puslespil Flemming havde fået af sit arbejde. Det drev kun Anne og Julie halvvejs sindssyge undervejs – men det lykkedes da!!! (og stakkels den der mangler en brik… vi havde nemlig én for meget!)