Dag 15: Hjemme igen

Vi havde jo egentlig besluttet at det var denne mandag, der skulle være store shoppe dag, men nu havde vi jo allerede shoppet lidt både lørdag og søndag. Så i virkeligheden var det ikke så meget vi mere skulle se på. Julie ville nu forfærdelig gerne shoppe mere, men det endte med at være Anne der fandt kjole og sandaler og Flemming der fandt en t-shirt…

Vi tør nærmest ikke sige det højt…. Men endnu en gang er det lykkedes os at holde ferie i fuldkommen fantastisk vejr! Selvom vejrudsigten for Sydtyskland så grufuld ud, oplevede vi stort set kun sol. Turen gennem Tyskland det samme. Da vi her den sidste dag i Berlin nærmede os hotellet for at hente bilen, begyndte det at dryppe – og så regnede det nærmest hele vejen hjem til Rørmoseparken. (men her til morgen hvor indlægget skrives, skinner solen igen!!!

Turen hjem gik over Rostock-Gedser og vi havde bestilt middagsbuffet på færgen, så aftensmaden var nem. Vi var helt hjemme 23.50 mandag aften